Wellness

Slovenija

Grand Hotel Portoroz

U à-la-carte restoranu pripremaju se jela mediteranske kuhinje, dok se u taverni služe lagani istarski obroci i lokalna vina. Hotel Portorož poseduje i kafe Central, u kojem možete uživati u domaćim pecivima i sladoledu, koktelima i finim cigarama.

Važan deo hotela Grand Portorož predstavlja spa centar Terme & Wellness LifeClass, koji obuhvata kompleks zatvorenih bazena sa termomineralnom vodom, prostranu terasu za sunčanje i vrhunske velnes centre.

U cene su uračunati ulaz na bazene sa morskom/termomineralnom vodom, korišćenje fitnes centra u jutarnjim satima, zabavni program i ulaz u kazina Riviera i Portorož Grand.

Gostima hotela Grand Portorož na raspolaganju je plaža ekskluzivnog hotela Meduza, gde mogu besplatno koristiti ležaljke, suncobrane i terase za sunčanje.

PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 303/2020 – A 25, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.