Wellness

Slovenija

Hotel Terme - Terme Čatež

Sve sobe u hotelu Terme uređene su u prirodnim bež nijansama i imaju moderan funkcionalan nameštaj. Opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom, radnim stolom i sefom. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže papuče, fen za kosu i kadu ili tuš.

U restoranu MM služe se raznovrsne kulinarske poslastice i odabrana vina. Obezbeđen je i doručak na bazi švedskog stola sa organskim kutkom. Gosti se mogu opustiti uz kafu, čaj ili koktel u aperitiv baru i na terasi. U kazinu Lido organizuju se večernje zabave sa muzičkim i plesnim nastupima.

Ponuda spa i velnes centra u hotelu Terme uključuje najsavremenije tretmane, mogućnosti za opuštanje i kozmetičke proizvode ekskluzivnih brendova Pevonia Botanica, Perron Rigot i O.P.I. U centru zdravlja i lepote na raspolaganju su brojne masaže i termalni tretmani, koji blagotvorno deluju na zdravlje. Hotelski fitnes centar može se besplatno koristiti.

Termalna rivijera u ponudi ima letnje i zimske programe, sportske aktivnosti, krevete za masažu i akva park sa velikim izborom bazena, tobogana i hidromasažnih kada. Svi gosti imaju pravo na besplatan ulaz u Termalnu rivijeru 2 puta dnevno. Gosti takođe mogu besplatno koristiti kompleks bazena hotela Čatež (jednom dnevno).

Lokalni autobusi staju u blizini hotela, a međugradski u gradu Brežice, udaljenom 3 km. Hotel je smešten na 35 km od Aerodroma Zagreb i na 100 km od Ljubljane. Železnička stanica se nalazi u blizini Brežica, na 5 km od objekta.

PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 303/2020 – A 25, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.