Baner leto

Turska

ROYAL DRAGON 5* SIDE

HOTELSKA PONUDA:

Glavni resotran, 4 a la carte restorana: italijanski, restoran dalekoistočne kuhinje, restoran sa morskim specijalitetima, turski, restoran na plaži, nekoliko barova uključujući bar na plaži i pored bazena,otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua park sa 6 tobogana, fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, teren za košarku. Za rekreaciju gostiju hotel je obezbedio časove aerobika, gimnastike. Na raspolaganju je Wellnes centar, SPA centar, salon lepote, prodavnice. Najmladjim gostima su na raspolaganju mini klub, mini disco, igralište za decu, bazen sa toboganom.

SMEŠTAJ

U okviru hotela je ukupno 564 soba. Veoma luksuzno dizajnirane sobe su opremljene prema najvišim standardima, poseduju klimu, kupatilo sa kadom i fenom za sušenje kose, LCD TV, telefon, mini bar u kome su bezalkoholna pića i pivo besplatni, balkon, sef.

USLUGA

Usluga je ultra all inclusive prema hotelskim pravilima

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Milenijum osiguranje

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.