Baner leto

Turska

Mardan Palace 5*

Svaka soba ima balkon sa kog se pruža pogled na planine Taurus, Sredozemno more ili bazen. Sve uključuju klima-uređaj i osvetljenje sa daljinskim upravljanjem.

Otvoreni bazen u svom centru ima akvarijum i fontane. Na raspolaganju vam je i podvodni greben, gde možete plivati i gnjuriti među ribama u kontrolisanom okruženju.

U zasebnim restoranima možete jesti jela autentične ruske, francuske, tajlandske, japanske i mediteranske kuhinje. U glavnom restoranu se služe svi obroci. Sa krovnog bara pruža se panoramski pogled na odmaralište i more.

Luksuzni spa centar nudi egzotične terapije, najsavremeniji fitnes centar i sobu za meditaciju iz koje se pruža pogled na zatvoreni bazen. Kozmetički i terapeutski centar Thalasso nudi negu lica i tela.

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Milenijum osiguranje

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.