Baner leto

Turska

Mardan Palace 5*

Svaka soba ima balkon sa kog se pruža pogled na planine Taurus, Sredozemno more ili bazen. Sve uključuju klima-uređaj i osvetljenje sa daljinskim upravljanjem.

Otvoreni bazen u svom centru ima akvarijum i fontane. Na raspolaganju vam je i podvodni greben, gde možete plivati i gnjuriti među ribama u kontrolisanom okruženju.

U zasebnim restoranima možete jesti jela autentične ruske, francuske, tajlandske, japanske i mediteranske kuhinje. U glavnom restoranu se služe svi obroci. Sa krovnog bara pruža se panoramski pogled na odmaralište i more.

Luksuzni spa centar nudi egzotične terapije, najsavremeniji fitnes centar i sobu za meditaciju iz koje se pruža pogled na zatvoreni bazen. Kozmetički i terapeutski centar Thalasso nudi negu lica i tela.

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 303/2020 – A 25, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.