Wellness

Tunis

Movenpick 5* Sousse

Sve sobe u odmaralištu Mövenpick & Marine Spa Sousse klimatizovane su i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Pojedine sobe uključuju bade-mantile i pribor za pripremu čaja/kafe. Iz svake sobe pruža se panoramski pogled na more, vrt ili bazen.

U restoranima i snek barovima odmarališta Mövenpick & Marine Spa služe se internacionalnu jela, poput mediteranskih, japanskih i specijaliteta sa roštilja. U raznovrsnim pićima možete uživati u nekoliko barova i kafea, kao što su bar kraj bazena i kafe Aga. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana.

Recepcija u odmaralištu Mövenpick & Marine Spa radi non-stop i nudi usluge konsijerža. Ponuda odmarališta obuhvata prodavnicu i niz aktivnosti, kao što su sportovi na vodi, odbojka i stoni tenis. Besplatan bežični internet takođe je dostupan.

Više u ovoj kategoriji: Riadh palms 4* Sousse »

PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 303/2020 – A 25, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.