Krstarenje

Krstarenje

 

Šta je to krstarenje?

Krstarenje je više od uobičajenog odmora i putovanja. To je putovanje brodom (plovećim hotelom ili gradom) na kojem ćete obići nekoliko destinacija, smešteni u luksuznoj kabini (po vašem izboru) i bezbrižni na temu svakodnevnog pakovanja i raspakivanja. Brod vam služi i kao prevozno sredstvo i kao hotel koji vam nudi sve što možete pomisliti, čak i više od toga. Danas su krstarenja jedan od najpopularnijih vidova turizma sa izuzetno velikim rastućim trendom popularnosti. Istovremeno, postala su pristupačna svima!

Odakle?

Na krstarenje možete krenuti iz neke od italijanskih luka (Venecije, Savone, Ðenove, Ćivitavekije kod Rima) a u toku letnjih meseci i iz Kotora i Dubrovnika. Te polazne tačke su najpopularnije među našim putnicima, posebno za one koji su se po prvi put odlučili da iskuse čari krstarenja. Pored toga postoje polasci i sa severa Evrope, Kariba, Bliskog Istoka, Azije, Australije, Novog Zelanda...

Kako do tamo?

Izbor je na vama... Avonom iz Beograda pa transferom od aerodroma do luke, sopstvenim automobilom koji će vas čekati na parkingu u luci dok vi uživate, ili sa grupama autobusom ili avionom iz Beograda koje organizujemo nekoliko puta godišnje.

Gde?

Uglavnom su rute koncipirane tako da krenete iz jedne luke (na primer Ćivitavekije kod Rima) i krstarite budeći se svakog jutra na nekom novom mestu. Kada ste na primer obišli Nicu, Marsej, Barselonu, Valensiju, Malagu, Lisabon, Kazablanku i Palma de Majorku, na kraju se vratite u luku iz koje ste krenuli (u ovom primeru Rim). Postoje i posebne rute u jednom smeru kada krenete iz jedne luke, na primer Barselone, i plovite preko okeana, svratite do Kariba i potom krstarenje završite u Rio di Ženeiru. Mi ih zovemo pozicioniranja, a naši putnici prekookeanska, jednosmerna, bez povratka i slično :)

Koliko dugo?

Krstarenja mogu trajati samo tri dana, ali i tri meseca, a najpopularnija su ona koja traju sedam dana. Mogu biti osnovni cilj vašeg putovanja, a mogu biti i dopuna ili dopunjeni boravkom na kopnu. Kombinacije su mnogobrojne i zavise samo od vaših želja. Krstarenje Zapadnim Mediteranom iz Savone koje traje nedelju dana se odlično kombinuje sa nekoliko dana boravka na jezeru Garda (zabavni parkovi Gardaland i Movieland) ili sa obilaskom Venecije, Verone ili Milana. Ako ste se odlučili za krstarenje Karibima, pre nego što isplovite iz Majamija, sjajna ideja je istražiti malo Floridu i čuveni Majami. Ili možda vikend u Singapuru, pa krstarenje Indijskim okeanom od Singapura do Mauricijusa u trajanju od tri nedelje i na kraju odmor na Mauricijusu nakon krstarenja.

A zašto baš krstarenje?

Zato što dobijate SVE U JEDNOM. Brod vam je sa jedne strane sredstvo transporta (neuporedivo komfornije od autobusa, voza ili aviona), a sa druge strane, pruža vam uslugu smeštaja kao u hotelu visoke kategorije, uz sve benefite i usluge koje ocekujete. Na brodu imate uključene sve glavne obroke i međuobroke u nekoliko restorana na brodu, posle čega se naši putnici obično odmaraju na palubi ili pored bazena, zbog cega obično dobijamo "primedbu" o višku kilograma nakon puta. Ako biste da budete aktivniji, dok ste na pučini, možete vežbati na sportskim terenima, potom se zabaviti u klubovima, teatru, kazinu ili se prepustiti čarima spa & wellness centra. A između svih tih aktivnosti, imate mogućnost da obidete gradove u čije luke brod pristaje.

I koliko će to da me košta?

Jeftinije nego da boravite u jednom hotelu iste kategorije na bazi iste usluge. Cene kreću vec od 40 € po osobi dnevno uključujući krstarenje sa smeštajem u dvokrevetnoj kabini sa proširenim punim pansionom i ostalim uslugama dostupnim na brodu. Vi odredite budžet i kriterijume, a mi cemo pronaći savršeno krstarenje za vas (bilo da je to krstarenje Mediteranom za 300 €, luksuzno za 1.500 €ili put oko sveta za 10.000 €).
 

PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 303/2020 – A 25, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.