Banner 1
Greška
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke
  • http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml"

Slovenija

Hotel Terme - Terme Čatež

Sve sobe u hotelu Terme uređene su u prirodnim bež nijansama i imaju moderan funkcionalan nameštaj. Opremljene su flat-screen TV-om, mini-barom, radnim stolom i sefom. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže papuče, fen za kosu i kadu ili tuš.

U restoranu MM služe se raznovrsne kulinarske poslastice i odabrana vina. Obezbeđen je i doručak na bazi švedskog stola sa organskim kutkom. Gosti se mogu opustiti uz kafu, čaj ili koktel u aperitiv baru i na terasi. U kazinu Lido organizuju se večernje zabave sa muzičkim i plesnim nastupima.

Ponuda spa i velnes centra u hotelu Terme uključuje najsavremenije tretmane, mogućnosti za opuštanje i kozmetičke proizvode ekskluzivnih brendova Pevonia Botanica, Perron Rigot i O.P.I. U centru zdravlja i lepote na raspolaganju su brojne masaže i termalni tretmani, koji blagotvorno deluju na zdravlje. Hotelski fitnes centar može se besplatno koristiti.

Termalna rivijera u ponudi ima letnje i zimske programe, sportske aktivnosti, krevete za masažu i akva park sa velikim izborom bazena, tobogana i hidromasažnih kada. Svi gosti imaju pravo na besplatan ulaz u Termalnu rivijeru 2 puta dnevno. Gosti takođe mogu besplatno koristiti kompleks bazena hotela Čatež (jednom dnevno).

Lokalni autobusi staju u blizini hotela, a međugradski u gradu Brežice, udaljenom 3 km. Hotel je smešten na 35 km od Aerodroma Zagreb i na 100 km od Ljubljane. Železnička stanica se nalazi u blizini Brežica, na 5 km od objekta.

Preuzmi cenovnik

IZDVAJAMO

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.11.41.461.46 ili + 381.60.08.86.999

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naO Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.