Banner leto

Tunis

Movenpick 5* Sousse

Sve sobe u odmaralištu Mövenpick & Marine Spa Sousse klimatizovane su i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Pojedine sobe uključuju bade-mantile i pribor za pripremu čaja/kafe. Iz svake sobe pruža se panoramski pogled na more, vrt ili bazen.

U restoranima i snek barovima odmarališta Mövenpick & Marine Spa služe se internacionalnu jela, poput mediteranskih, japanskih i specijaliteta sa roštilja. U raznovrsnim pićima možete uživati u nekoliko barova i kafea, kao što su bar kraj bazena i kafe Aga. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana.

Recepcija u odmaralištu Mövenpick & Marine Spa radi non-stop i nudi usluge konsijerža. Ponuda odmarališta obuhvata prodavnicu i niz aktivnosti, kao što su sportovi na vodi, odbojka i stoni tenis. Besplatan bežični internet takođe je dostupan. 

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.11.41.461.46 ili + 381.60.08.86.999

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naRADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.