Banner leto

Grčka

CAVO OLYMPO LITOCHORO 5*

.

Pored toga nudi teretanu, spa centar, bar, restoran i raznovrsne mogućnosti za zabavu.

Klimatizovane sobe i apartmani tipa "suite" odmarališta Cavo Olympo poseduju sopstveni balkon sa kog se pruža pogled na zaliv Termaikos ili planinu Olimp. Svaka moderno uređena smeštajna jedinica sadrži prostor za sedenje sa flat-screen TV-om i mini-barom.

Kontinentalni doručak se služi u restoranu u sklopu objekta, gde takođe možete uživati u jelima grčke i mediteranske kuhinje. Osvežavajuća pića, kafe i kokteli služe se u baru. Odmaralište takođe nudi veliki vinski podrum sa regionalnim vinima.

Za trenutke slobodnog vremena obezbeđeni su igraonica, masažni tretmani i mala biblioteka. Osoblje 24-časovne recepcije može organizovati iznajmljivanje automobila. Ponuda uključuje i poslugu u sobi.

Selo Litohoro je udaljeno 2 km od luksuznog odmarališta Cavo Olympo, a grad Katerini 20 km. Selo Palios Pantelejmon je udaljeno 18 km od objekta. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999

 

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naRADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.