Banner leto
Greška
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke
  • http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml"

Egipat

GRAND ROTANA 5* SHARM EL SHEIKH

Sve svetle i prozračne sobe u odmaralištu Grand Rotana uređene su modernim nameštajem. Sadrže TV sa satelitskim kanalima i besplatan pribor za pripremu čaja i kafe. Iz soba se pruža pogled na vrtove, na bazen ili na Crveno more.

Tokom boravka se možete opustiti u hidromasažnoj kadi i sauni u spa centru odmarališta Grand Rotana. Na raspolaganju su vam takođe teniski tereni i teretana sa kardio spravama i tegovima. Ogroman otvoreni bazen ima površinu kao 3 olimpijska bazena.

Odmaralište Grand Rotana poseduje restoran Mezzaluna, u kojem možete uživati u autentičnim italijanskim specijalitetima i živopisnom pogledu na Crveno more. Restoran Silk Road nudi spoj istočnjačke i zapadnjačke kuhinje. U raznovrsnim barovima odmarališta služe se egzotični kokteli.

Odmaralište Grand Rotana smešteno je na 15 minuta vožnje od Aerodroma Šarm El Šeik i Nama Beja. Kompleks Soho Square udaljen je 10 minuta vožnje automobilom. Besplatna usluga prevoza do Nama Beja dostupna je na zahtev. 

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.11.41.461.46 ili + 381.60.08.86.999

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naO Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.