Banner leto

Egipat

GRAND ROTANA 5* SHARM EL SHEIKH

Sve svetle i prozračne sobe u odmaralištu Grand Rotana uređene su modernim nameštajem. Sadrže TV sa satelitskim kanalima i besplatan pribor za pripremu čaja i kafe. Iz soba se pruža pogled na vrtove, na bazen ili na Crveno more.

Tokom boravka se možete opustiti u hidromasažnoj kadi i sauni u spa centru odmarališta Grand Rotana. Na raspolaganju su vam takođe teniski tereni i teretana sa kardio spravama i tegovima. Ogroman otvoreni bazen ima površinu kao 3 olimpijska bazena.

Odmaralište Grand Rotana poseduje restoran Mezzaluna, u kojem možete uživati u autentičnim italijanskim specijalitetima i živopisnom pogledu na Crveno more. Restoran Silk Road nudi spoj istočnjačke i zapadnjačke kuhinje. U raznovrsnim barovima odmarališta služe se egzotični kokteli.

Odmaralište Grand Rotana smešteno je na 15 minuta vožnje od Aerodroma Šarm El Šeik i Nama Beja. Kompleks Soho Square udaljen je 10 minuta vožnje automobilom. Besplatna usluga prevoza do Nama Beja dostupna je na zahtev. 

KONTAKT

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999

 

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naRADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.