Banner leto

Egipat

SEA STAR BEAURIVAGE 5 HURGADA

Smeštaj:
Hotel ima 300 soba i svaka ima terasu ili balkon sa pogledom na bazen ili more, TV, mini bar, telefonsku liniju, fen za kosu, kadu, Wi-Fi internet uz doplatu – 1h oko 3€, 24h oko 15€, 7 dana oko 29€. Tipovi soba: standardne sobe, superior sobe, vila sobe, executive suite, royal suite.

Sadržaj:
Hotel ima 2 bezena (jedan se greje u toku zime), 4 restorana, 5 barova, akva centar, centar za ronjenje, mini golf teren, skvoš, animaciju za decu i odrasle. Sefovi se nalaze na recepciji. Sadržaj za decu: animacija za decu, dečiji bazen, mini disko, kao i dečiji meni u restoranima. Hotel ima shuttle bus koji vozi do centra i nazad za 10€.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa koralnim grebenom udaljenim oko 50m i pontonom sa jedne strane. Preporučuje se obuća za plažu. Suncobrani, ležaljke, peškiri na plaži i bazenu su besplatni. Sadržaj uz doplatu: masaža, ronilački centar. Izraženi su plima i oseka periodično u toku godine.

Usluga:
All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje)

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999

 

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naRADNO VREME
Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.