Banner leto
Greška
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke
  • http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml
  • XML: failed to load external entity "http://libertytravel.rs/templates/sj_decou/templateDetails.xml"

Egipat

SEA STAR BEAURIVAGE 5 HURGADA

Smeštaj:
Hotel ima 300 soba i svaka ima terasu ili balkon sa pogledom na bazen ili more, TV, mini bar, telefonsku liniju, fen za kosu, kadu, Wi-Fi internet uz doplatu – 1h oko 3€, 24h oko 15€, 7 dana oko 29€. Tipovi soba: standardne sobe, superior sobe, vila sobe, executive suite, royal suite.

Sadržaj:
Hotel ima 2 bezena (jedan se greje u toku zime), 4 restorana, 5 barova, akva centar, centar za ronjenje, mini golf teren, skvoš, animaciju za decu i odrasle. Sefovi se nalaze na recepciji. Sadržaj za decu: animacija za decu, dečiji bazen, mini disko, kao i dečiji meni u restoranima. Hotel ima shuttle bus koji vozi do centra i nazad za 10€.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa koralnim grebenom udaljenim oko 50m i pontonom sa jedne strane. Preporučuje se obuća za plažu. Suncobrani, ležaljke, peškiri na plaži i bazenu su besplatni. Sadržaj uz doplatu: masaža, ronilački centar. Izraženi su plima i oseka periodično u toku godine.

Usluga:
All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje)

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010, MB: 20421975
  • + 381.11.41.461.46 ili + 381.60.08.86.999

Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović.

Kontakt forma

Prati nas naO Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.