Banner 3

Kuba

Kuba je ostrvska država u Karibima, okružena Meksičkim zalivomKaripskim morem i Atlanskim okeanom

Najpoznatija letovalista Varadero,Cayo coco,Cayo santa maria ,...

Sol Palmeras 4 * Varadero

 Sol Palmeras 4 * Varadero

Hotel se nalazi u prostranom vrtu, na peščanoj plaži u Varaderu, pored hotela Melia Varadero. Udaljen je 100m od tržnog centra Plaza America, 150m od Varadero golf kluba, 3km od Chapelin Marine, 4km od Gaviota Marine, 10km od centra Varadera, 144km od Havane, 34km od aerodroma u Varaderu.
Hotelski kompleks raspolaže sa ukupno 608 soba, od kojih je 408 raspoređeno u 4 hotelske zgrade i 200 bungalova. Hotel ima 6 restorana, od kojih je jedan glavni i 5 a la carte (italijanski, kubanski, riblji, roštilj, inernacionalni), snek bar, piceriju, 6 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, mini klub i igralište za decu, masažu, frizerski salon, salon lepote, mini golf, teren za tenis i odbojku, servis za pranje veša (doplata), bilijar, prodavnicu, menjačnicu. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata).
Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu ili verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), ketler za kafu, sef, fen za kosu.
Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova. 
http://www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/sol-palmeras/index.html

KONTAKT

  • Adresa: Obilićev Venac 30, 11000 Beograd, Srbija Broj_licence: 148/2010
  • + 381.11.41.461.46 ili + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

Prati nas naO Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.